Toggle menu

Online adverteren in Google Ads

Nieuwe schoenen nodig? Je eerste reflex is om dit op te zoeken via de zoekmachine van Google, Microsoft of Yahoo. De bijhorende zoekresultaten bevatten naast organische resultaten ook advertenties. Daarbij is het belangrijk om jouw product of dienst mee in de kijker te zetten, anders gaat de concurrentie ermee lopen.

In zoekmachines bepaal je volledig zelf de boodschap en de pagina waarnaar je de bezoeker stuurt. Daarnaast betaal je alleen als iemand effectief ook klikt op jouw advertentie. Zo kan je dus op korte tijd een hoge positie behalen in de zoekresultaten en dat is een groot voordeel.

Online succes boeken via Search Engine Advertising (SEA)

Een goede SEA campagne heeft een specifieke structuur. Via zoekwoordenonderzoek worden relevante zoekwoorden geselecteerd en gegroepeerd in een advertentiegroep. Per advertentiegroep worden meerdere advertentievarianten geschreven. Het bereik van je SEA campagne kunnen we zelf bepalen: of het nu gaat om nationale campagnes of een actie die zich beperkt tot een bepaalde regio of taal.

Adverteren via Google Ads

Remarketing

Remarketing helpt je mensen die eerder specifieke pagina’s op jouw website bezocht hebben, opnieuw te bereiken terwijl ze andere sites in het Google Display Netwerk bezoeken. Zo kan je bijvoorbeeld bezoekers van een webshop die nog geen klant werden een boodschap sturen waarbij zij kunnen profiteren van een bijzondere korting wanneer ze terugkeren naar de webshop.

Door potentiële klanten te confronteren met een product of dienst waarvoor ze eerder interesse getoond hebben zullen ze gemakkelijk terugkeren naar jouw website en overgaan tot aankoop of converteren. Remarketing werkt zowel via het Google Search Network als via het Google Display Network.

Wat is Display Advertising?

Bij Display Advertising wordt gebruik gemaakt van beeldadvertenties die zichtbaar zijn op websites en sociale media die jouw doelgroep bezoekt. Een display campagne draait om het vertonen van visuele banners of video’s op verschillende websites ter verbetering van naamsbekendheid, verkeer en conversie. Het hierbij belangrijk dat advertenties zowel op smartphones, tablets als PC vertoond (kunnen) worden.

SEA, iets voor jou?

Interesse in hoe SEA jouw business kan helpen? Dan gaan we hier graag dieper op in tijdens een verkennend gesprek! Dien hier jouw aanvraag in.

Online Marketing

Webdevelopment

Follow us

Copyright © Digital Division